Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti cookies.
Používaním tohto webu s tým súhlasíte

Viac informácií Rozumiem
SPÄŤ Hlavná strana
Nakladaný hermelín. To je klasika, ktorú oceníte.

Nakladaný hermelín. To je klasika, ktorú oceníte.

Máte tiež niekedy chúťky  a neviete, čo by ste si dali a čím ich ukojili? Skúste si naložiť hermelín a uvidíte, že až budete mať zase na niečo slané chuť, táto maškrta Vás uspokojí. Je skvelá aj ako večera, navyše hermelín môžete servírovať aj na nejakej svojej oslave.

Ingredience:

  • 4 hermelíny
  • 1 chilli paprička
  • 4 nakladané feferóny
  • 8 strúčikov cesnaku
  • 1 cibuľa
  • 2 bobkové listy
  • 2 lyžičky čierneho korenia (guličiek)
  • 1 lyžička nového korenia
  • 1 lyžička borievok
  • olej
  • soľ

Postup:

Nastrúhame štyri strúčiky cesnaku so štipkou soli a pridáme nadrvenú chilli papričku. Hermelíny pozdĺž prekrojíme, vnútri potrieme zmesou a zasa priklopíme. Zvyšné štyri strúčiky cesnaku nakrájame na plátky. Cibuľu nakrájame na kolieska.

Syry potom spolu s ostatnými ingredienciami navrstvíme do sklenenej uzatvárateľnej nádoby. Potom zalejeme olejom tak, aby obsah nevyčnieval nad hladinu. Nádobu uzatvoríme a necháme odležať buď v pokojovej teplote alebo v chladničke. Syry potrebujú na odležanie aspoň 3 až 5 dní.

Prihlásenie
Registrovať
Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo